OM OSS

Sjøkanten barnehage ligger nede ved havet i grønne og trafikkstille omgivelser. Vi har flotte naturområder rundt barnehagen, med fjære, sjø, «fjell» og trær som vi ofte benytter oss av. På vårt primærområde har vi i samarbeid med velforeningen satt opp en gapahuk som ofte blir besøkt.

Sjøkanten barnehage er privat og organisert som aksjeselskap. Barnehagen har tre avdelinger og er godkjent for 49 barn i alderen 0-5 år, og vi følger de lover, regler og retningslinjer som til enhver tid gjelder.

Vi har et flott, variert og utfordrende uteområde i barnehagen, med blant annet klatrestativ, desser, «rorbuer», båt, naturlekeplass, taubane og lavvo. For oss er det gangavstand til det meste - skole, bibliotek, butikker og andre barnehager. Dersom vi skal på lengre turer bruker vi «minibuss».

Sjøkanten barnehage skal være et godt sted å være for både små og store, og vi legger vekt på gode naturopplevelser året rundt. Barna skal få oppleve trygghet, omsorg og glede - og føle seg betydningsfulle og velkomne hos oss. Vi vil skape gode barndomsminner ved å bry oss om hverandre, være en del av et fellesskap og føle at jeg er god nok - uavhengig av prestasjoner.

Hjemmesiden er under oppbygging

Kontakt: